• Werken in China?

    Engelse les geven in China, een unieke ervaring

Werken in China?

Wil je werken in China, een mooi salaris verdienen en tegelijkertijd genieten van veel vrije tijd? Kom dan Engelse les geven op een van de vele universiteiten in China! Wij bieden banen aan in verschillende steden in China als Docent Engels en andere Engels gerelateerde banen.

Docent Engels in China

Engelse les geven in China is een veelzijdige baan en ervaring voor het leven. Tijdens jouw baan als docent Engels in China zal je meestal les geven op een basisschool/universiteit aan Chinese kinderen. Je zal een eigen accommodatie krijgen binnen de school waarbij je meestal ook gratis kan eten uit de kantine. Tijdens je baan als docent in China geef je dagelijks een aantal uur klassikale Engelse les en bereid je daarnaast de lessen voor.

Werken in China, wat verdient dat?

Engelse les geven in China verdient over het algemeen vrij goed. Een start salaris is rond de 2200 euro netto per maand. Heb je ervaring als docent in het Engels? dan kan dit bedrag snel oplopen. Hiernaast is de accommodatie en het eten meestal inclusief, hier heb je dus geen kosten aan.

Even in het kort:

Een goed start salaris
Inclusief accommodatie
Inclusief werkvisum
Starten binnen één maand
Unieke ervaring
Betaald verlof

Interesse?

Heb je interesse in het werken in China? Neem dan contact met ons op. Aanmelden is geheel vrijblijvend en we zullen eerst de mogelijkheden met u bespreken.