• Waarom Chinastages?

    Omdat wij uitdagende stages aanbieden, tegen een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor ons?

Aangezien wij al jaren alleen stages aanbieden in China en geen anderen landen, zijn wij hierin gespecialiseerd en zorgen wij ervoor dat jij de beste tijd van je studie beleeft!

Waarom een stage in China?

Wij vinden dat een stage in China een onvergetelijke ervaring is en een investering voor de toekomst. Niet alleen is het een geweldige mogelijkheid om een nieuw land en cultuur te ontdekken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen, een netwerk op te bouwen en te reizen.

China stages

Waarom bestaat Chinastages?

Wij vinden dat er nog steeds veel stagebureaus zijn die alleen maar aan het geld denken. Wij van Chinastages willen onze enthousiasme voor China graag overbrengen op anderen door het aanbieden van goede- en uitdagende stages, met een topservice en een eerlijke prijs.

Door op elke aangeboden stage locatie een eigen kantoor te hebben kan je altijd bij ons terecht voor hulp, informatie, reisadvies, voor de gezelligheid of om andere stagiaires te leren kennen. Wij bieden tevens klassikale Chinese lessen aan vanuit ons kantoor en wekelijkse activiteiten.

Maak kennis met ons

Mijn naam is Leon Strikwerda en ik ben oprichter van China Stages. In 2016 heb ik zelf stage gelopen in China, dat georganiseerd was door een bureau in Nederland. Alles wat mis kon gaan, ging mis. Met het gevoel dat meer Nederlandse studenten dit zouden moeten overkomen is China Stages opgericht.

Wij werken samen met een partner in China waar we hoogwaardige stages mee aanbieden tegen een eerlijke prijs. Met kantoren op onze stage locaties, jaren ervaring, eigen huisvesting en meerdere collega’s per kantoor, waaronder Nederlandse collega’s kunnen wij vol vertrouwen zeggen dat jouw stage perfect geregeld zal zijn!

china stages

China experts

Doordat ons team grotendeels in China woont, werkt en leeft, weten wij alles van China.

Kantoor op locatie

Wij hebben in elke stage plaats een eigen kantoor waardoor je altijd langs kunt komen. Je bent altijd welkom!

Studentenvisum

Wij bieden als enige in Nederland een studentenvisum aan voor onze stagiaires.

Vele gingen je voor

Je zal veel andere stagiaires tegenkomen tijdens bijvoorbeeld wekelijkse acitviteiten.

Geen stage = niet betalen

Kunnen wij geen geschikte stage voor jou vinden, hoef jij natuurlijk niets te betalen, wel zo eerlijk.

De beste stages

Jouw stage zal bepaald worden op basis van jouw voorkeuren en wensen, jij kiest en maakt de keuze.

Stagiaires die je voorgingen.

Afgelopen 2 maanden heb ik stage lopen in Beijing, hiervoor was ik nog nooit buiten europa geweest, dus dit was een heel avontuur voor mij en een compleet nieuwe ervaring. Ik ben zelf MBO student en had stage gelopen bij een internationaal e-commerce bedrijf die producten verkocht via websites als Ebay en Amazon.

Ik heb een ongelofelijke mooie ervaring gehad waarbij ik super veel geleerd heb van de Chinese cultuur en de omgang in een Chinees bedrijf, maar voornamelijk ook hoe het is om te leven in een buitenlandse stad als Beijing. Ik heb naast mijn stage super veel mensen ontmoet en een groot netwerk opgebouwd voor in de toekomst, wat erg leuk was is dat er naast mijn stage genoeg tijd was om te reizen. Zo heb ik naast China, een week naar Japan geweest en heb ik een week genoten van de bounty-eilanden in Thailand.

Ik kan een stage in China (in mijn geval Beijing) echt aan iedereen aanraden, het was een geweldige ervaring die ik zo weer over zou doen!

Voor mijn HBO opleiding Commerciële Economie kreeg ik de kans om mijn stage in het buitenland te doen. Een stage in Nederland leek mij best saai en totaal niet uitdagend, vandaar dat ik koos voor een stage in China!

Het was een geweldige ervaring en ik mis het leven in Shanghai nog elke dag. In China leven is zo anders dan in Nederland. Het voelde super goed, vertrouwd en als een grote vakantie/reis, naast dat ik natuurlijk ook veel geleerd heb tijdens mijn stage. Ik kan iedereen een stage in China aanraden, het is gewoon zo gaaf. het heeft mij ook nog aan een enorm netwerk geholpen waar ik ook in de toekomst veel aan zal hebben. Één ding is zeker, ik ga zeker gauw terugkeren naar Shanghai na mijn studie.